Wifi Blocker Jammers

Wifi Blocker Jammers

Nieuwe WIFI-Phone-3G Signal Jammer met Signal Band Control Swith. Dit nieuw ontworpen modelverschil van anderen is zijn Band Control Swith-functie. Het kan de mobiele telefoon, wifi en 3g-signaal tegelijkertijd blokkeren, maar als je maar wilt, wil je het signaal van de mobiele telefoon blokkeren, maar niet ...

Productdetails

Nieuwe WIFI-Phone-3G Signal Jammer met Signal Band Control Swith

Dit nieuw ontworpen modelverschil van anderen is zijn Band Control Swith-functie. Het kan tegelijkertijd de mobiele telefoon-, wifi- en 3g-signaal blokkeren, maar als u wilt dat u het signaal van de mobiele telefoon wilt blokkeren, maar het wifi- en 3g-signaal niet blokkeren, kunt u de swith aan de zijkant van het apparaat gebruiken om te controleren dat. Schakel de wifi en 3g uit, dan stopt het signaal van de telefoon gewoon. Welke functies heb je nodig, welke functies heb je niet nodig, nu kun je de swith gebruiken om wat je nodig hebt te maken.

Krachtig en effectief, deze draagbare signaalstoorder elimineert alle nabijgelegen WiFi- en 3G-netwerken, evenals andere mobiele telefoonsignalen (GSM, CDMA, DCS, PHS-bands) zonder enige andere elektronische apparaten te onderbreken. Met de krachtige draagbare maat en de one-touch power-knop kunnen gebruikers snel het apparaat in- of uitzetten om direct te storen en te storen. Ongelooflijk makkelijk te bedienen en rond te dragen, dit draagbare signaal jammer is zowel het ideale beveiligings- en beveiligingsapparaat en simpelweg een van de beste die we ooit hebben getest.

bestek

■ Primaire functie: High Powered Cell Phone, WiFi en 3G Signal Jammer

■ Zeer draagbaar ontwerp

■ Isolerende signaalbandbreedte:

- CDMA: 850 - 960Mhz

- GSM: 925 - 960Mhz

- DCS: 1805 - 1880MHZ

- PHS: 1900 - 1990MHZ

- 3G: 2110 - 2170Mhz

- WiFi: 2400-2500MHz

■ Antenne: 4x omni directionele antennes

■ Dekking gebied: 5-15 meter

■ Stroombron: wandplug, autoadapter of ingebouwde batterij

■ Interne batterij: 1600mAh oplaadbare li-ion

■ Typische batterijduur: 2-3 uur continu gebruik

■ Totale uitgangsvermogen: tot 3W

■ Bedrijfstemperatuur: -10 tot +50 Celsius

■ Bedrijfsvochtigheid: 5% tot 80%

■ Voeding: 100-240v, 12v

■ Goedgekeurd: CE / FCC

Verpakkingsinhoud

■ 1 x Signal Jammer met 4 antennes

■ 1 x voedingsadapter

■ 1 x autolader

■ 1 x Gebruikershandleiding - Engels

Productrecensies:

1.Dit is mijn tweede deal hier, de laatste keer is een goedkope mini-een voor het proberen van zijn kwaliteit. Hoe zeg je? Geweldig voor zijn prijs, deze draagbare high power die ik graag meer heb.

2. Het product is nu goed gewerkt en er is geen probleem. En bedankt voor uw service!

3. Het koeleffect is goed omdat de werk temperatuur van dit apparaat niet hoog is. Ik vind het toestel leuk, heel erg bedankt.

4. Ik hou echt van deze blocker.It is echt een perfect item! Gebruikt het voor ongeveer een paar maanden in onze fabriek en de baas vind het heel erg leuk. Door zijn krachtige functie kan niemand tijdens de werktijd de mobiele telefoon gebruiken!

5.great anti-spy apparaat, bedankt!


Een paar:Wifi gebruikersblokkers Volgende:GSM Mobiele Jammers

Onderzoek