Informatie

ShengDa Shiji Co., Ltd. Wij zijn een toonaangevende fabrikant en exporteur van signaal Jammers. Onze producten omvatten telefoon Jammers, GPS Jammers, WIFI Jammers, 4G Jammers, Bluetooth Jammers en andere frequentie Jammers.

Ons doel is om betere kwaliteit, redelijke prijs en zeer effectieve service voor onze klanten. Daarom zijn wij bereid om samen te werken met vrienden van over de hele wereld om te voldoen aan de uitdagingen en kansen gebracht door de trends van intelligente Jammers.

Opgericht in 2005, ervaring meer dan 10 jaar om de jammers. Bedrijf is eigenaar van fabrieken en operaties Centreer QC testen Team, gelegen in de stad van ShenZhen, Guangdong Provience.

Om te pronken met onze producten en oprecht voor onze klanten die online winkelen, bouwen we onze online shop op 2009. www.twowill.com

Fabrikant en handelaar gespecialiseerd in onderzoek, ontwikkeling en productie van signaal Jammers. Al onze producten voldoen aan internationale kwaliteitsnormen en worden zeer gewaardeerd in een verscheidenheid van verschillende markten over de hele wereld.

We hebben teams van ingenieurs met sterke technische ervaring om OEM en ODM service voor onze klanten te bieden.

Op zoek naar voren om met u samen te werken.

Onze fabriek:

Ons magazijn: